Uitvaart regelen

Uitvaart regelen

Een uitvaart regelen ? Neem direct contact met ons op. Onze landelijke meldlijn is: 06-55143381. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. 

Zodra u een overlijden heeft gemeld dient u een uitvaart te regelen. Om een uitvaart te regelen zullen wij elk detail met zorg doornemen, zodat alles correct gebeurt, van begin tot eind! U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 06-55143381.

Een uitvaart regelen is heftig en er moet veel gebeuren terwijl u andere dingen aan uw hoofd heeft. Om die reden nemen wij u mee met alle stappen die genomen worden en ontzorgen u zo veel mogelijk.

Wij zijn er om u te helpen bij het proces van het regelen van een uitvaart. We beantwoorden alle vragen, bieden transparantie over de kosten en begeleiden u stap voor stap, zodat uw dierbare wordt verzorgd in een eindresultaat dat het beste bij hem of haar past – of dat nu crematie of begrafenis is.

Wij zullen alles er aan doen wat we kunnen zonder verplichting ten behoeve van onze klanten ‘behoeften als intense beslissingen hebben tijd overwegen alvorens uitvoering, maar ook rust te geven. Wij helpen u stress weg te nemen tijdens deze moeilijke dagen.

Direct regelen

Contact met ons opnemen is de eerste stap in het plannen van uw uitvaart. Wij beschikken over professionele medewerkers die al uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen helpen bij het maken van afspraken die zowel aan de financiële behoeften als aan uw persoonlijke voorkeuren voor stijl of ceremonie voldoen.

Wij staan 24/7 voor u klaar. Als er iets is waarmee we u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Laat ons u helpen de perfecte uitvaartdienst voor uw dierbare te plannen. Wij hebben een breed scala aan opties beschikbaar en zullen nauw samenwerken met alle aspecten tijdens dit proces, zodat het zo stress-vrij mogelijk is! We zullen bij het plannen van een uitvaart altijd aandacht hebben voor jouw wensen en die van de overledene. Je kunt erop vertrouwen dat wij professionals zijn.

Het regelen van een uitvaart tegen lage kosten

Wij zijn eerlijk en transparant over de totale kosten van een uitvaart. U hoeft zich geen zorgen te maken als u het niet kunt betalen, want wij zorgen ervoor dat uw dierbare voor elk budget een eerbiedwaardige uitvaart krijgt.

We zijn er om je te helpen de perfecte ceremonie te plannen die past bij je wensen, wat die ook zijn. Met onze betaalbare prijzen kiest u uit voordelige crematie- of begrafenispakketten. Je kan ook zelf een uitvaartpakket samen stellen die precies op maat gemaakt kunnen worden zoals U dat wilt!

De uitvaart van dag tot dag
Je vindt een mogelijkheid om het stappenplan te downloaden daarin kun je zien wat er de komende periode allemaal moet gebeuren.

Een zorgeloze uitvaart regelen?
Direct een zorgeloze uitvaart regelen? Wij staan voor je klaar. Je kunt ons elke dag van de week bellen op telefoonnummer o6-55 14 33 81. Je krijgt direct een ervaren specialist aan de lijn. En we bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens het gesprek.

Uitvaartpakketten

Uitvaartpakket

Basis

Crematie vanaf

€ 1495,-

Begrafenis vanaf

€ 1920,-

Uitvaartpakket

Basis Plus

Crematie vanaf

€ 2250,-

Begrafenis vanaf

€3250,-

Uitvaartpakket

Uniek

Crematie vanaf

€ 3250,-

Begrafenis vanaf

€ 4250,-

Uitvaartpakket

Excellent

Crematie vanaf

4750,-

Begrafenis vanaf

6750,-

Uitvaartpakket

Comfort

Crematie vanaf

€ 5950,-

Begrafenis vanaf

€ 7950,-

Overlijden melden uitvaartverzorging

Een uitvaart regelen

Wil u een uitvaart regelen of een overlijden melden, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct