Rouwbloemen

Rouwbloemen

Mooie rouwbloemen zijn een eerbetoon aan de overledene. Vanuit uw persoonlijke verhaal laten wij rouwboeketten  maken die aansluiten bij uw wensen. Net zo creatief, kleurrijk, sober of stijlvol als u wilt. Wij werken samen met een uitstekende bloemisterij die creativiteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Met liefde proberen zij iets moois voor u te maken.

Een persoonlijke invulling met afscheidsbloemen is voor iedereen anders. Onze bloemist heeft veel ervaring opgedaan met het vertalen van de wensen van de nabestaanden. Ook biedt onze bloemist de mogelijkheid om samen met de kinderen een bloemstuk te maken. Op deze manier worden kinderen nog intiemer betrokken bij het afscheid van een dierbare.

Rouwbloemen bestellen

Verzorgen wij de uitvaart? Dan kunnen wij de bloemen voor u bestellen. En zorgen ervoor dat de bloemen direct op de locatie worden bezorgd.

Rouwbloemen thuis bezorgen

Je kunt ook overwegen om de bloemen nog voor de uitvaart bij de nabestaanden thuis te laten bezorgen of juist na de begrafenis of crematie. Op die manier kun je je steun betuigen op de moeilijke momenten voor of na het afscheid. Kies wel voor de juiste bloemschikking. Het is bijvoorbeeld niet gepast om een rouwkrans naar de nabestaanden te sturen, omdat dit erg confronterend kan zijn. Een rouwboeket is wel een goede keuze.

Voorbeelden van rouwbloemen

De bloemisten met wie wij samenwerken, kunnen arrangementen maken in verschillende stijlen. Zo kunt u altijd een mooi bloemstuk laten maken dat past bij het afscheid.

De bloemist werkt ook op maat

Heeft u andere wensen? De bloemist kan ook arrangementen maken in opdracht. Zo hebben wij ooit een uitvaart mogen verzorgen waarbij een bloemstuk was gemaakt met bloemen en groenten uit de eigen tuin van de overledene. Heel mooi om te zien hoe een bloemstuk troost kan bieden en de uitvaart echt persoonlijk kan maken.

Zelf rouwboeketten of rouwstukken voor de uitvaart maken

Als je wil, kun je natuurlijk ook zelf grafstukken of bloemstukken voor de uitvaart maken. Heb je wel ideeën maar ben je minder creatief met het zelf maken van een bloemstuk, dan kun je natuurlijk iets laten maken in overleg met de bloemist. Wat heel mooi is, is om bloemen of planten uit de eigen tuin te gebruiken. Een van onze uitvaartverzorgers heeft ooit een bloemstuk gezien met groentes uit de moestuin van degene die herdacht werd. Zo wordt een afscheid natuurlijk extra speciaal.

Overlijden melden uitvaartverzorging

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over een uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Goed om te weten

Bel ons direct