Na de uitvaart

Waar kunnen we na de uitvaart over praten?

Na de uitvaart blijft u achter zonder uw dierbare. Ieder mens verwerkt verdriet op zijn of haar eigen manier. Vaak zijn de weken na de uitvaart het moeilijkst. De leegte wordt voelbaar en het gemis wordt groter.

Het is gebruikelijk dat familie en vrienden samenkomen na een overlijden om samen te rouwen om hun verlies. De periode van rouw eindigt echter niet met de uitvaart. Veel mensen vinden zelfs dat de dagen en weken na de uitvaart tot de moeilijkste behoren.

Gedurende deze tijd is het belangrijk om jezelf de ruimte te geven om te rouwen. Het is ook belangrijk om te leunen op je steunsysteem van familie en vrienden. Zij kunnen een schouder bieden om op uit te huilen en helpen met praktische taken, zoals het maken van afspraken of het regelen van de dagelijkse klusjes.

Tot slot is het belangrijk om geduldig te zijn met jezelf. Rouwen is een proces, en er is geen tijdlijn voor genezing. Gun jezelf de tijd die je nodig hebt om te rouwen, en uiteindelijk zal de pijn beginnen af te nemen.

Je kunt erop rekenen dat we er ook na de uitvaart voor je zijn. We nemen na twee weken contact met je op om te zien hoe het gaat, als er nog iets is wat we in onze macht kunnen doen laat het ons dan weten! Zo zal ons toegewijde personeel ook beschikbaar zijn om alle administratieve zaken af te handelen, zodat alles zijn normale gang kan blijven gaan terwijl de gedachten aan je dierbare in ieders hoofd blijven hangen. Uitvaartverzorging Ultimum Vale regelt alles van begin tot eind.

Dankbetuiging

Wilt u uw dank betuigen door middel van een bedankaartje of een advertentie?
De beste manier is een bedankkaartje. Het is snel, gemakkelijk en direct. We zullen ervoor zorgen dat ze gepersonaliseerd zijn, zodat iedereen weet wat een groot verlies dit voor je familie is. 

Grafmonument

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een grafmonument.

As bestemming

Als de overledene is gecremeerd zijn er verschillende mogelijkheden voor de as bestemming, zoals uitstrooien in de natuur of over zee, bewaren in een urn of de as verwerken in een sculptuur of sieraad.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over dit onderwerp? Of heb je hulp nodig bij het regelen van bepaalde zaken? We bieden je graag een helpende hand. Voor deze vragen zijn wij bereikbaar 7 dagen per week van 9.00 tot 20.00 uur op telefoonnummer 06-55143381.

Overlijden melden uitvaartverzorging

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over een uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Goed om te weten

Bel ons direct