Multiculturele uitvaarten

Multiculturele uitvaarten

Uitvaartverzorging Ultimum Vale heeft een ruime ervaring in het organiseren van reguliere uitvaarten en steeds meer verzorgen wij ook multiculturele uitvaarten.

Achter elke overledene schuilt een verhaal, een manier van leven of een geloofsovertuiging, dat maakt elk mens zo uniek.

In Nederland hebben we te maken met diverse culturen en er komen er steeds meer bij. Dit betekend dat er in Nederland ook steeds meer mensen overlijden met een multiculturele achtergrond.

Wij kennen de rituelen, wij herkennen de cultuur en wij accepteren ieder mens. Elk cultuur verdient een eigen aanpak, dit vraagt veel van onze uitvaartverzorgers, inleving en geduld zijn belangrijke kernwoorden bij een multiculturele uitvaart.

Soms bestaat er een nadrukkelijke wens om de overledene terug te brengen naar het land van herkomst. Uitvaartverzorging Ultimum Vale kan dit voor u regelen. Samen met onze partners kijken we naar een voordelige manier van repatriëring.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op of klik op een van onderstaande pagina`s voor meer informatie

Chinese uitvaarten
Surinaamse uitvaarten
Islamitische uitvaart
Christelijke uitvaarten
Uitvaarten voor Jehova’s getuigen
Hindoeïstische uitvaart

Overlijden melden uitvaartverzorging

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over een uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Goed om te weten

Bel ons direct