Wie zijn wij

Wij zijn de medewerkers van Uitvaartverzorging Ultimum Vale

Uitvaartverzorging Ultimum Vale is een uitvaartonderneming waar we sinds februari 2020 mee gestart zijn. We hebben veel ervaring in de uitvaartbranche en weten dat het moeilijk kan zijn voor families die net te maken krijgen met een vroegtijdig verlies. Nabestaanden hebben vaak niet genoeg kracht,  en zijn vaak zwak wat kwetsbaar maakt!

Een waardige & respectvolle uitvaart hoeft niet veel te kosten.

Wij geloven dat het uiterst belangrijk is dat nabestaanden goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden die er zijn. We begonnen deze uitvaartonderneming omdat we mensen wilden helpen in hun tijd van nood; als de dood komt, is dat vaak een ongelukkige ervaring voor alle betrokkenen. We hebben gezien hoe uitvaartondernemingen van die pijn kunnen profiteren en uitbuiten met hoge prijzen- dus nu is ons doel betaalbare diensten te verlenen zonder aan kwaliteit in te boeten!.

Ieder mens is uniek die waardigheid en respect verdient. We proberen een goed evenwicht te vinden in alles wat we doen, zodat je erop kunt vertrouwen dat je dierbare de best mogelijke zorg krijgt van onze uitvaartverzorgers van Uitvaartverzorging Ultimum Vale.

Sommige mensen vinden het moeilijk om te rouwen om het verlies van een geliefde als ze zich niet bewust zijn van of niet klaar zijn voor deze fase in hun leven. Daarom werkt onze uitvaartverzorgers bij elke stap met je samen, van het begrijpen van wat je behoeften op dit moment kunnen zijn tot het plannen van hoe je een gebeurtenis als een overlijden het beste kunt eren, terwijl je toch op je budget let – we willen dat iedereen met een tevreden gevoel achterblijft, ongeacht wie de zaken financieel afhandelt in zulke moeilijke tijden!

Vanuit ons bedrijf willen wij u ondersteunen, begeleiden en adviseren over alles wat er komt kijken na een overlijden. Wilt u informatie vooraf of bent u eraan toe om zelf de regie van uw uitvaart in handen te nemen? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij bij u thuis komen of desgewenst komt u bij ons op kantoor.

Wij hebben ervoor gekozen om vijf duidelijke pakketten te maken met verschillende prijzen om gemoedsrust en de juiste begeleiding te bieden in deze dagen voor de uitvaart.

Wij zijn Miranda, Monique en Ben en wij staan klaar voor u?

Wij zijn de medewerkers van Uitvaartverzorging Ultimum ValeWij zijn de medewerkers van Uitvaartverzorging Ultimum Vale

Overlijden melden uitvaartverzorging

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over een uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Goed om te weten

Bel ons direct