Overlijden melden 24/7

Overlijden melden bij Uitvaartverzorging Ultimum Vale voor als uw partner of uw naaste is overleden. Wij zijn te bereiken op: 06-55143381 (dag en nacht bereikbaar) Het is het belangrijk dat u zijn of haar overlijden zo snel mogelijk meldt.

Overlijden melden kan 24/7 per dag

Na het verlies van een dierbare is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk meldt. Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar in deze hectische en emotionele periode. Ze helpen u om een mooi en persoonlijk afscheid te regelen.

Als u een natura verzekering heb bij bijv. DELA, Yarden, Monuta etc mag Uitvaartverzorging Ultimum Vale ongeacht waar u verzekerd bent, de uitvaart voor u regelen. U kunt altijd bij ons terecht voor het professioneel en waardig verzorgen van de uitvaart. Vandaag de dag zijn uitvaartpolissen vaak een of meerdere keren door andere organisaties overgenomen. Daarom helpen wij u ook graag bij het indienen van de polissen. Iedereen is vrij om een eigen uitvaartondernemer te kiezen. Bent u lid van een uitvaartvereniging, dan krijgt u veelal korting op het totaalbedrag, ondanks dat u korting krijgt zijn wij nog steeds voordeliger.

U kunt bij ons kiezen uit vijf uitvaartpakketten kiezen. Een pakket op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich kunt richten op het samen afscheid nemen.

Wat kunt u verwachten?

Bij een melding overlijden vragen we naar de naam en plaats van overlijden. Vervolgens neemt één van onze uitvaartverzorgers zsm contact met u op, om te helpen bij het regelen van de uitvaart.

Natuurlijk houdt hij of zij rekening met al uw persoonlijke wensen. Om u te helpen bij het gesprek met de uitvaartverzorger heeft Uitvaartverzorging ultimum vale een checklist samengesteld onderaan de pagina. Hierin ziet u de stappen die u moet nemen nadat iemand is overleden.

Overlijden melden

U hoeft slechts dit meldpunt te bellen 06-55143381 en een overlijden te melden.

Andere vragen?

Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei praktische vragen rond overlijden. Als u vragen heeft over uw polis bij uw verzekeraar of u twijfelt over wat er precies wordt vergoed? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u namelijk graag een advies op maat.

U kunt een overlijden melden 24 uur per dag via telefoon: 06-55143381 of ons formulier invullen. 

Landelijke dekking.

Fryslân – Groningen – Zuid Holland – Drenthe – Overijssel – Gelderland – Noord Brabant – Utrecht – Noord-Holland – Flevoland 

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u een overlijden melden?