Ervaringen

Begrafenis

Crematie

Respectvol en deskundig

Ervaringen

Rated 5 out of 5
5 juli 2021

Uitvaartverzorging Ultimum Vale is enorm flexibel en leeft zich uitstekend in , in de situatie van betreffende personen. Met veel liefde & zorg is de uitvaart van mijn vader zorgvuldig uitgevoerd. Het is een no-nonsens bedrijf dat in staat is voor een ieder een goede en betaalbare uitvaart te verzorgen. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

Peter van Dam
Rated 5 out of 5
25 juni 2021

Eindelijk een uitvaartondernemer die een goede prijs/kwaliteit levert zonder dat er bijkomende kosten bij komen De medewerkers van Ultimum Vale leiden alles in goede banen voor een zeer eerbiedwaardig afscheid.
Prima geregeld

Fam Schoonewille
Rated 5 out of 5
9 juni 2021

Vriendelijk geholpen. Snelle reactie. Het is een fijn team die alles uit handen nemen en je volledig ontzorgen. Het was mede door alle maatregelen een intiem samen zijn. Nogmaals heel hartelijk bedankt allemaal!! Groetjes Marlies

Marlies Groeneweld
Rated 5 out of 5
10 juni 2020

Het eerst gesprek voelde direct al goed aan. Er wordt goed naar je geluisterd wat de wensen zijn. De prijs is zoals ze ook netjes omschrijven. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgt. Deze uitvaartleiders zijn echt begrip en respectvol hoe ze met nabestaanden omgaan. Ik zou iedereen Ultimum Vale aanraden.
Heel erg bedankt voor de goede zorgen.

Jan Peters
Rated 5 out of 5
9 juni 2020

Hallo Ultimum Vale. Ik ben uitstekend geholpen met de volledige uitvaart van een familielid. Zeer deskundig en netjes te werk, gaan geweldig om met de nabestaande, niks was teveel gevraagd, alles wat we wouden kon gerealiseerd worden, zeer deskundig personeel en een professionele offerte wat erg op prijs is gesteld. Weten precies wat ze doen. En gaan met respect om met de nabestaande. Mocht de situatie zich weer voordoen kiezen wij direct weer voor Ultimum Vale

Jeremy

Overlijden melden uitvaartverzorging

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over een uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct