Condoleance detailpagina

Saskia Kingma

 08 april 1960   13 juni 2020

“Ik wil nog niet dood, maar zo kan ik niet verder leven;
Ach, dat was ik even vergeten........”De livestream van de afscheidsplechtigheid vindt plaats op donderdag 18 juni 2020 om 14:30 uur

Inlogcode: WC5WC5

Om de webcast te openen kunt u deze code invoeren op www.liveuitvaart.nl
Deze dienstverlening omvat:
• live uitzending van de afscheidsdienst
• tot 30 dagen terugkijkmogelijkheid

Uw persoonlijke condoleance

Mevrouw saskia veen
Wij waren naamgenoten en studiegenoten op het conservatorium van Amsterdam. Ik kreeg enkele nummers van het ledenblad van de harpvereniging pas gisteren nagestuurd. Vandaar dat ik dit schokkende nieuws nu pas verneem...Met oprechte deelneming,Saskia
10 januari 2021
- Gudrun Hendrikman
Beste familie,
Tot mijn schrik hoorde ik nu pas van het overlijden van Saskia. Een gemis voor de harpwereld, maar voor wie haar zelfs maar een beetje gekend heeft: een warm, bevlogen en betrokken en goedgemutst mens is niet meer.. Ik denk met mooie herinneringen terug aan de tijd dat ik met mijn harp leerlingen een bezoek bracht aan Saskia, harpiste van -toen nog- het Orkest van het Oosten. Dankbaar voor haar muzikale vertolkingen. Heel veel sterkte met de stilte die zij achterlaat..
23 december 2020
Mevrouw Cynthia Dane
Lieve Marien,
Ontzettend verdrietig nieuws dat Sas er zo tussenuit is geknepen zo tijdens mijn verlof, maar wat ontzettend dapper van jullie alle twee. Ze heeft nu rust en houdt de eer aan zichzelf! Het is een groot gemis zonder Saskia. Ik heb haar leren kennen als een heel warm, liefdevol en intelligente vrouw. Jullie situatie is zo speciaal, dat zal ik niet snel vergeten.
Lieve Marien, ik wens jou alle sterkte en kracht van de wereld toe in deze volgende maar moeilijke fase van rouw en verlies. Het is knap hoe je dit allemaal doorstaat. Weet me te vinden als je nog eens steun en hulp nodig hebt en schroom niet te vragen al weet ik hoe moeilijk dat is! Maar we houden contact.
Lieve groet,
Cynthia Dane,
casemanager dementie op jonge leeftijd
11 september 2020
Mevrouw Yolanda Davids
Beste familie van Saskia,
Ik lees het bericht nu pas in het mooie In Memoriam in het harpbulletin van Harpvereniging Nederland. We zaten samen in het NJO, lang geleden. Later speelde ik zo nu en dan tweede harp naast Saskia in Enschede. En weer later organiseerden we het harpconcours in Dordrecht en gaf ze les in Rotterdam aan mijn leerlingen. Een harpcollega die er altijd was, leuke, sterke vrouw. Wat een gemis. Veel sterkte allen, Yolanda
07 september 2020
Mevrouw athena norcia
Beste familie van Saskia,
Ook als het laat is,ik wil mijn condoleance geven aan jullie. Ze was een goed,
aardig en lief collega. Mijn moeder was ook overleden aan het Alzheimer's-dus
ik weet hoe erg het kan worden. ik heb veel respect voor haar moed, en wens jullie veel sterkte en genezing. alle het beste,athena
27 juli 2020
De heer Gijsbert van Schoonhoven
Beste Marien
Mogelijk herinner je me nog. Ik geloof dat we samen in 1985 meespeelden in Ariadne Auf Naxos van Richard Strauss. Frank van der Starre vertelde me van het overlijden van Saskia. En ik was totaal gechoqueerd. Omdat Saskia zo´n geweldig mens was. En een goede musicienne. En een fijne collega. De mooiste herinnering aan haar is de Engelandtournee in 2000. Samen met Günther, Hans Nijman hadden we elke dag weer het grootste plezier.
Heel veel sterkte en kracht bij dit verlies en bij het rottige vacuüm, dat nu in je leven is ontstaan. Dietrich Bonhoeffer schreef een paar dagen voor zijn dood in een Duits concentratiekamp het gedicht "Von guten Mächten treu und still umgeben" . Moge jij ook worden vergezeld van die "Guten Mächten" in de tijd die voor je ligt.
Gijs van Schoonhoven.
10 juli 2020
Mevrouw Luc Ket
Beste Marien,
Wat een verdrietig nieuws over het verlies van Saskia. Hoewel zij niet mijn docente was, was zij wel mijn studieloopbaanbegeleider. Saskia was voor mij het toonbeeld van een goede docente; iemand die de vonk van haar passie kan overdragen aan anderen. Gedreven en geïnteresseerd sleepte ze mij (gedeeltelijk, niet mijn volledige studietijd) door Codarts. Daar waar ik mij niet gehoord of gesteund voelde, bood Saskia altijd een luisterend oor en zocht samen met mij naar oplossingen. Ik ben er dankbaar voor dat ik haar heb mogen kennen. Beste Marien, je toespraak bij de uitvaart heeft mij zeer geraakt. Ik hoop dat je lieve familie en vrienden om je heen hebt om dit vreselijke verlies een plaats te geven. Heel veel sterkte.
Luc Ket
02 juli 2020
De heer Leo Vervelde
Beste Marien,
ik las vanmorgen op de intranetpagina van Codarts over het overlijden van Saskia. En dat was voor mij een grote shock. Ik wens je alle sterkte om met dit grote verlies om te gaan.
Ik denk met heel erg groot genoegen terug aan de lessen die ze gaf aan onze Noorse studente, die het plan had opgepakt om een toolkit te ontwerpen waarmee ze tango (effecten) wilde vertalen naar de harp. Deze studente was zo bijzonder onder de indruk van de lessen van Saskia. We hebben bij het fantastische eindexamen van deze studente samen in de beoordelingscommissie gezeten. Dat was een mooi moment.
Beste Marien, nogmaals, ik wens je alle sterkte toe.
Leo Vervelde

26 juni 2020
- Chris Leenders
Beste Marien,
Gecondoleerd met het verlies van Saskia. Bij het Residentie Orkest en als docent aan Codarts heb ik haar als een super lieve, gezellige en betrokken collega leren kennen. Ik heb samen met mijn slagwerkcollega’s genoten van haar humor en relativerende blik.
Marien ik wens je heel veel sterkte toe!

Chris Leenders
26 juni 2020
De heer Jos van de Ven
Beste Marien,

Ik wist niet wat ik zag, toen Christa het overlijdensbericht van Saskia aan mij gaf. Dit kon toch niet waar zijn. Ik ben al 7 jaar uit het orkest en weet niet wat er in die tussentijd allemaal met haar gebeurd is. Ze was zo alert en in goede gezondheid. Ik kan me niet voorstellen dat ze zich niet meer muzikaal laat horen. Heel veel sterkte met het verlies van je mooie en sympathieke vrouw.

Oud-collega Jos (eerste violen).
25 juni 2020
Mevrouw Anna Beentjes
Beste Marien,
Het lijkt nog gisteren dat haar en mijn paden kruisten op de roltrap bij Codarts of de kade van de Wilhelminapier en zie haar sprankelende persoonlijkheid. Ik wens je heel veel sterkte!

Hartelijke groet,

Anna Beentjes
25 juni 2020
Mevrouw Nancy Braithwaite
Beste Marien,
Gecondoleerd met het verlies van Saskia. Jullie zijn waarschijnlijk door een lange en trieste weg geweest met haar ziekte. Ik hoop dat jij naar mate de tijd verstrekt, haar meer en meer zal herinneren zoals zij was; een sprankelende, warme persoon, betrokken bij haar studenten en collega's en een fijne artiest. Ik heb haar altijd zeer gewaardeerd toen wij samen in examen commissies hebben gezeten. Heel veel sterkte!
Met vriendelijke groet,
Nancy Braithwaite
24 juni 2020
- Joan Dillon
Beste Marien,
Wat een triest bericht, haast niet voor te stellen. Saskia's professionaliteit en aanstekelijke humor zal altijd heel levendig in mijn herinneringen blijven. Heel veel sterke gewenst.
Hartelijke groet,
Joan
21 juni 2020
- leo Waaijers
Beste Marien,

Het nieuws van Saskia’s stap kwam toch nog hard aan, ook al was haar keus niet onverwacht.

Het was altijd een genoegen om haar tegen te komen als medebewoner. Zo sociaal, betrokken en ook sterk. Een bijzonder contact was ons loopgroepje. Als zij er de leiding over had kwamen we altijd op nieuwe plekken in Rotterdam terecht, tot dwars door de nieuwe Markthal aan toe! Ze maakte er een hollende praatgroep van, met een recht door zee inbreng en boeiende verhalen over muziek. Ik miste haar als ze er niet bij was. En dan zwaaide jij ons ook niet uit

Vanaf nu is dat gemis een gegeven, maar de fijne herinneringen blijven.

Leo.
19 juni 2020
Mevrouw Daniëlle Egberts
Beste Marien,
Gecondoleerd met het grote verlies. Ik bewaar goede herinneringen aan een duo concert met Saskia en natuurlijk alle belevenissen bij het Orkest van het Oosten. We moeten haar en haar mooie spel missen.
Veel sterkte, Daniëlle
19 juni 2020
- Frans Dresens
Hai, Marien. Ik was enorm geschrokken door dit slechte nieuws.
Heb de afscheidsdienst gezien en ben daarvan heel erg onder de indruk. Natuurlijk door de toepasselijke muziek maar vooral door jouw toespraak. Die ging bij mij door merg en been. Woorden schieten tekort...
Wens je heel erg veel sterkte ! Ook van Karel.
18 juni 2020
De heer Bart Bleumers
Beste Marien,
Wat een droevig en-voor mij- onverwacht bericht! Saskia blijft in mijn herinnering als een fijne collega en uitstekende harpiste. Haar proefspel zal me altijd bijblijven. Een bijzonder voorval maakte dat onvergetelijk. Ik neem nu even de vrijheid om te vertellen wat er is gebeurd.
Na telling van de stemmen bleek ze één stem te kort te komen om zonder extra ronde door te kunnen. Bij hertelling bleek dat 1 stem vóór niet was ondertekend. Dat was tegen de regels. De stem was daardoor ongeldig. Gezien het grote belang: een vaste baan voor een harpiste, drong ik er zeer op aan dat de niet-ondertekenaar zich bekend zou maken. Gedoe, gedoe. Ten slotte gaf onze dirigent Alun Francis toe dat hij die blanco stemmer was. Proefspel geslaagd! Ze heeft haar plaats in alle opzichten waar gemaakt. Tot zover de herinnering die direct boven kwam drijven.
Jullie hebben een moeilijke tijd achter de rug. Ik hoop dat je weer harmonie en een nieuw ritme in je leven kunt vinden zonder Saskia. De dierbare herinneringen aan haar zullen je daar zeker bij helpen.
Veel sterkte, het ga je goed. Bart Bleumers

18 juni 2020
- Marijke en Guus Erbe
Beste Marien,
Na jou afgelopen maandagmiddag persoonlijk al te hebben gecondoleerd nu nogmaals maar dan mede namens Marijke. Wij hebben zojuist de livestream bekeken. Wat een mooie muziek (uiteraard zou ik zeggen) en wat een mooie woorden. Jouw toespraak gaf een heel duidelijke uiting van jullie liefde voor elkaar en wat voor een struggle jullie hebben moeten doormaken de laatste jaren waar wij op afstand getuige van zijn geweest. Wat een dappere Saskia die uiteindelijk de beslissing heet durven nemen dat het voor haar geen levenswaardig leven meer was en hoe jullie daar samen mee zijn omgegaan verdient diep respect. Nu moet jij alleen verder. Wij wensen je daar veel sterkte bij, want dit gemis te moeten gaan verwerken zal de komende tijd zeer zwaar zijn. Marien wij wensen jou het allerbeste voor de toekomst en de kracht om het leven verder te leven zoals Saskia dat ongetwijfeld gewild zou hebben.
Sterkte en groet van Marijke en Guus
18 juni 2020
Mevrouw Joukeline van Doorenmalen-Sizoo
Lieve Saskia,
Een gepassioneerde, ambitieuze en betrokken docente was je voor mij. Ik heb warme herinneringen aan onze tijd samen in en buiten het leslokaal, naast elkaar in het orkest en aan onze laatste ontmoeting afgelopen winter. Deze draag ik voor altijd met mij mee.

Marien, gecondoleerd met dit verschrikkelijke verlies. Ik wens je de komende tijd veel sterkte en kracht toe.

Lieve groet,
Joukeline
18 juni 2020
De heer en mevrouw Hubert en Miriam Dirkx-Schatorie
Het verdrietige nieuws van Saskia's overlijden bereikte ons deze week. Wat een immens heftige en dappere beslissing heeft zij moeten maken. Het zet je aan het denken, het zet ons aan het denken. Hoe fragiel zijn wij mensen.
Saskia en ik waren goede vriendinnen op de middelbare school en nog een paar jaar daarna zagen we elkaar regelmatig. De mooie herinneringen overspoelen en de verbinding is terug. Wat we ooit voor elkaar waren, zullen we altijd zijn. Wij wensen iedereen veel kracht met de verwerking van dit verlies.
18 juni 2020
Familie Ehlen Njo
Lieve Marien,
We hebben zelden zo'n gelukkige vrouw gezien. Dat hebben jullie toch mooi voor elkaar gekregen. Wat een pijn om haar te moeten laten gaan. Veel sterkte.
Liefs van Veronique, Tjin, Zoë en Hazel
18 juni 2020
Familie Steijn
Jeetje Marien, ik zou een kaart sturen, maar ik zie dat dit dus ook mogelijk is. Gecondoleerd met het verlies van Saskia, wat erg voor je. En wat erg voor haar dat al het mooie, leuke en gezellige wat jullie vast nog in jullie levensplan hadden nu moet eindigen. Wat een dappere keuze, verdrietig, maar wel heel dapper. We wensen je alle sterkte, wijsheid en nieuw geluk toe voor de komende tijd. We hopen dat je ook geluk kunt vinden in mooie, kleine dingen.
Neem ook even tijd voor jezelf, na deze heftige periode van zorg, afscheid en rouw, nogmaals, heel veel sterkte. groetjes: Mirjam en Bart, Figo en Isa, Jeroen en Bianca, Mike en Dean, Cor en Jank
18 juni 2020
- Ton ten Broeke
Beste Marien,
"Ton,kun je me even een seintje geven bij letter G?" Altijd met liefde gedaan voor Saskia,een van mijn fijnste collega's ooit!
Marien,heel veel sterkte met het verlies van deze fantastische vrouw,ook namens Marga.

Lieve groet,Ton
18 juni 2020
De heer Hendriks-Marynen
Beste Marien, Wat een ontzettend droeve tijd voor jou! Het afscheid van Saskia komt toch nog erg onverwacht. Ook al begrijp ik maar al te best dat dit niet meer het leven was dat Saskia en jij gedroomd hadden. De laatste keer dat ik jou sprak was in de fitness. Je vertelde mij toen dat het veel kommer en kwel was, maar dat jij en Saskia erg uitkeken naar de rondrit met de mobilhome richting zuiderse, zonnig oorden... Ik heb jou daarna niet meer gezien want door de covid ging de fitness dicht en ik vrees dat diezelfde covid ook jullie plannen gedwarsboomd heeft! Ik kan mij voorstellen door welke rollercoaster jij nu en allicht ook de komende tijd gaat en zult gaan... In het verleden hebben we meermaals gezegd dat we even moesten samen zitten om een koffietje te drinken. Dat is helaas bij goede voornemens gebleven. Als én zodra jij er zin in hebt staat mijn deur altijd voor jou open voor een babbel en een koffie of iets sterkers. Geef gerust een seintje. De komende tijd ben ik redelijk veel thuis. Heel veel sterkte, en ik zou jou een stevige knuffel willen geven. Maar dat mag nu niet...
18 juni 2020
- Ernestine Stoop
Lieve Saskia, wat heb ik bewondering voor de stap, die jij en ook Marien genomen hebben. Ik had graag nog wat vaker met je in een of andere jury gezeten en dan om leuke kleine dingen kunnen lachen. In jou zag ik altijd een bevlogen harpiste, collega en musicus en zal je node missen.
Het leven loopt vaak niet zoals we dat lang geleden voor ons zagen; ik wens Marien dan ook heel erg veel sterkte.
Met lieve groet en deelneming, Ernestine Stoop
18 juni 2020
De heer en mevrouw Rijlaarsdam
Beste Marien,
Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij wensen je heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Maartje en René Rijlaarsdam
18 juni 2020
- Theo Brul
Beste Marien, ik kreeg kippevel toen ik las dat Saskia is overleden. Niet alleen in het orkest maar ook in de kleine bezetting zal ik haar mooie harpspel nooit vergeten. Ik wens je heel veel sterkte dit verlies te dragen
18 juni 2020
De heer Frank Mulders
Beste Marien en familie,

wij zijn vrienden van de familie Kingma en kennen Saskia vooral van de middelbare schooltijd en later van alle verhalen.
Haar ongeneeslijke ziekte en haar overlijden heeft ook bij ons een bijzondere verslagenheid en verbijstering teweeggebracht.
Voor Saskia in het bijzonder en voor jullie samen betreuren wij ten zeerste haar overlijden en gemis en we beseffen tegelijkertijd hoe moeilijk het is om afscheid te moeten nemen van diegene waar je zoveel van houd !
Wat zullen jullie ontroostbaar zijn.
Heel veel sterkte en kracht in de komende tijd.
We zijn in gedachten vanmiddag bij jullie

onze condoleances

Frank en Sylvia Mulders

18 juni 2020
De heer Dolf Booij
Beste Marien
Nog zo onverwacht kwam het nare bericht bij mij binnen.
Te vroeg, te jong nog.
Ik wens je heel veel sterkte in deze moeiljke tijd.
Dolf


18 juni 2020
De heer en mevrouw René Geesing en Judith Chapman
Beste Marien,
Wat een schok te horen dat Saskia er niet meer is.
Een bijzondere collega waar we vele jaren mee hebben mogen samenwerken.
Heel erg veel sterkte toegewenst.
René Geesing en Judith Chapman
18 juni 2020
- Frankwin en Kiki
Tante Jopie, Richt en Peter. Gecondoleerd met het verlies van dochter en zus en onze nicht Saskia. We hopen dat vele goede herinneringen het verlies wat zachter mogen maken.
18 juni 2020
De heer Vazgen Pirdjanian
Rust zacht lieve Saskia....
18 juni 2020
De heer en mevrouw E. Levendig
Lieve Marien,
Gecondoleerd met het verlies van jouw lieve Saskia.We zijn geschokt door het bericht van haar overlijden aan deze vreselijke ziekte, veel te jong.
We hebben veel gezellige en mooie herinneringen aan haar.
We wensen je alle kracht en sterkte toe in deze verdrietige en moeilijke periode.
Lieve groet van ons, Marijke en Evert
18 juni 2020
- Karst Zijlstra
Lieve familie,
Een vreselijk en triest bericht. Wij wensen jullie de aankomende tijd veel sterkte toe.
Karst, Jeanette en kinderen
17 juni 2020
De heer en mevrouw Grégoire
Marien,

Gecondoleerd met de dood van je vrouw.
Ik zie haar nog spelen in het Orkest.
Eigenlijk nog veel te jong, maar helaas niets aan te doen. Ik wens je veel sterkte!

Hans, Mirjam en Maurice
17 juni 2020
De heer en mevrouw Claus Hormann-Anne Buijs
Beste Marien wij zijn geschokt door dit bericht; wisten niet dat zij aan deze vreselijke ziekte leed. Wij hebben beide Saskia nog zeer goed in onze herinnering! Van harte gecondoleerd, en heel veel sterkte voor nu en later.
Claus en ANNE
17 juni 2020
- Henk Jan van Scherpenseel
Beste Marien, Lieve Tante Jopie, Rigt, Peter,
Wij hoorden het onverwachte en verdrietige bericht van het overlijden van Saskia.
Ongelooflijk. Bij deze condoleren we jullie en wensen we jullie heel veel sterkte toe.
Lieve groet van Henk Jan en Sonja
17 juni 2020
Mevrouw Gonnie de Groot
Lief, spontaan, warm en integer. Saskia, je woont voor altijd in ons hart. Marien, heel veel sterkte gewenst.
17 juni 2020
Mevrouw Corina Liefers
Beste Marien, wat een verdrietig bericht dat Saskia is overleden. Wat moeilijk om zo snel al afscheid van haar te moeten nemen. Ik herinner me haar als een heel fijne collega. Heel veel kracht toegewenst!
Corina Liefers
17 juni 2020
- Rixt van Scherpenseel
Lieve familie, de leegte die Saskia achterlaat, is niet met woorden in te vullen. Wij wensen jullie veel kracht toe om dit zware verlies te dragen. Gecondoleerd, Rixt en kinderen.
17 juni 2020
- Siebricht van Scherpenseel
Wat een triest bericht ontving ik over het overlijden van mijn nicht Saskia. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!
17 juni 2020
- Jos en Margaret van Haaren
Beste Marien,
Heel veel sterkte in deze voor jou moeilijke tijd. Vreselijk om afscheid te moeten nemen van een te jonge levenspartner.
Liefs Jos en Margaret.
17 juni 2020
Mevrouw Carola Ligt
Wat een droevig bericht. Woorden schieten tekort. Gecondoleerd en heel veel sterkte! Hartelijke groet, Carola Ligt ( fluitiste Orkest van het Oosten).
17 juni 2020
- Helmuth Heijstek (klarinettist)
Beste Marien,
Een droevig bericht van het overlijden van Saskia, zeker door deze vreselijke ziekte.
Veel sterkte met dit te vroeg gekomen afscheid ook namens Wil.
Helmuth Heijstek.
17 juni 2020
- Albert Oortgiesen
Beste Marien,
Ik ben erg geschrokken van het onverwachte bericht dat Saskia is overleden en nog zo jong.
Herinner mij haar als een goede collega, een ‘sterke’ vrouw die wist wat ze wilde en waar ze voor stond!
Niet voor te stellen dat zij aan deze vreselijke ziekte leed...
Wens je heel veel sterkte en kracht, want zoals Toon Hermans ooit schreef:

“Afscheid nemen is het moeilijkste in je leven, je leert het eigenlijk nooit”
17 juni 2020
- Ruud&Monique Visser
Marien heel veel sterkte met het verlies van Saskia.Voor altijd in in hart.Nogmaals gecondoleerd
17 juni 2020
- Ger en Mary van der Meer
Dank Marien, dat je ons via jouw kaart vol liefde en verdriet deelgenoot hebt gemaakt van het overlijden van jouw dappere Saskia. Een bericht waar we erg van schrokken. Naar menselijk begrippen is Saskia te jong om nu al te gaan, maar dokter Alzheimer beslist anders. Jij blijft achter met veel pijn en verdriet, er resten herinneringen, maar die maken het gemis niet minder. We wensen je van harte veel sterkte en een kring van lieve mensen met sterke warme handen om je te dragen en je zware last te verlichten. Liefs Ger en Mary
17 juni 2020
- André Kerver
Beste Marien,
Wat een verschrikkelijk bericht was dat zeg. Ik ben er zeer van onder de indruk. Ik wens je heel veel sterkte en condoleer je van harte met het enorme verlies van jouw Saskia.
16 juni 2020
- Gunther Schaning
Wat een intens verdrietig bericht. Marien, gecondoleerd met het verlies van Saskia en heel veel sterkte in de komende tijd.
Riet en Günther
16 juni 2020
- Feike Wiersma
Marien, gecondoleerd met het overlijden van Saskia.
Wist niet dat ze aan deze vreselijke ziekte leed.
Heb heel veel respect en haar moed voor deze beslissing!
Was best onder de indruk hiervan, zo jong nog!
Ik wens jou en je naasten heel veel sterkte met dit verlies.
Feike Wiersma
16 juni 2020
- Ernesto Lopez
Beste Marien,
Met ontsteltenis heb ik het droevige bericht ontvangen van het veel te vroeg overlijden van Saskia. Ik herinner me haar als een opgewekte mooie vrouw en goede collega die in staat was om op het hoogste niveau muzikale prestaties te leveren.
Mijn meest oprechte condoleanties en veel sterkte toegewenst.
Hartelijke groet,
Ernesto
16 juni 2020
- Wilton en Tineke Jongmans
Wat een geweldig drama, zo jong en dan zo’n nare ziekte.
Wij hebben samen natuurlijk heel veel herinneringen vanaf jullie allereerste begin, die
zullen we moeten koesteren.
Heel veel sterkte, na deze trieste periode zal ik contact met je zoeken.
Groeten van Wilton.
16 juni 2020
Mevrouw Mi Ying Chen
Lieve Marien,
Wat een verschrikkelijk bericht bereikte mij vandaag.
Ik kan het niet bevatten en werd er helemaal stil van. Ik wist niet dat ze ziek was. Wat een vreselijk groot verdriet voor jou. Ik herinner me jullie nog toen het nog niet “aan” was. Jullie zaten in de pauze aan een tafeltje en de vonken sprongen er vanaf, jullie waren zo verliefd en iedereen zag het. Ik heb dierbare herinneringen aan jullie en ik wens je alle goeds en kracht om dit zware verlies te dragen. Weet dat ik aan je denk Marien, ik hoop je nog eens te zien. En altijd welkom aan de Volksparksingel! Veel liefs, Mi Ying
16 juni 2020
De heer en mevrouw Clim en Alda Breuer
Beste Marien, eigenlijk is dit niet te begrijpen maar soms moet je accepteren. Wij wensen jou de komende tijd alle sterkte toe bij het dragen van dit verlies. Clim en Alda
16 juni 2020
Mevrouw Inge Lulofs
Beste Marien,
Ik ben erg geschrokken van het bericht van het overlijden van Saskia. Van Peter Westerhoud had ik gehoord dat ze ziek was maar ik had nooit verwacht dat het zo snel zou gaan.
En het lijkt nog maar zo kort geleden dat we onze 50ste verjaardag vierden en in Rotterdam waren.
In het orkest heb ik Saskia de laatste jaren best gemist. We zaten altijd naast elkaar en het samenspel ging heel vanzelfsprekend. Nu is dat heel anders omdat er steeds andere mensen spelen.
Het is fijn om te lezen dat Saskia toch nog zelf de regie over haar leven en het einde daarvan heeft kunnen houden.
Ik zou graag troostende of opbeurende woorden voor je hebben, maar die heb ik helaas niet. Wel wens ik je heel veel sterkte in deze verdrietige tijd.

Veel lieve groeten,

Inge
16 juni 2020
De heer Evert Jan Nagtegaal
Het spijt me Marien je te moeten condoleren met het verlies van je lieve Saskia. Ik heb jullie al lang niet meer gezien, maar heb mooie herinneringen aan jullie als fijne mensen. Veel sterkte. Ik lig al maanden in een revalidatiecentrum, door het virus geveld. Groet uit Utrecht van Evert Jan
16 juni 2020
Mevrouw Almut Hauser
Beste Marien,
gecondoleerd met je verlies. Ik heb als tweede viool veel kunnen genieten van Saskias harpspel, haar muzikaliteit, maar ook van haar humor.
Heel veel sterkte toegewenst,
lieve groeten van Almut
16 juni 2020
- Geert Schepel
Marien , gecondoleerd met dit zware verlies , heel veel sterkte de komende tijd !
Geert
16 juni 2020
De heer en mevrouw Dellaert - van Geel
Lieve Marien, Woorden kunnen niet uitdrukken hoe zwaar dit voor jullie moet zijn geweest. Ik heb Saskia leren kennen als een mooie, lieve, sociale en sportieve vrouw. Het is een groot gemis voor onze omgeving. Wij wensen jou heel veel sterkte de komende tijd, de deur staat altijd open. Liefs Lieke, Willem en de kinderen
16 juni 2020
Mevrouw Iris Dongelmans
Dag Marien,
dit is zulk verdrietig nieuws en ik weet niet goed wat te zeggen. Graag wil ik je heel veel sterkte wensen.
Liefs, Iris Dongelmans
16 juni 2020
Mevrouw Clare Robinson
Lieve Marien, ook ik ben diep geschokt door het nieuws dat Saskia overleden is.
Zij was een prachtig en mooie vrouw, die altijd vrolijk was, en een geweldige harpiste.
Ik wens jou en de hele familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Clare Robinson
16 juni 2020
Mevrouw Clare Robinson
Lieve Marien, ook ik ben diep geschokt door het nieuws dat Saskia overleden is.
Zij was een prachtig en mooie vrouw, die altijd vrolijk was, en een geweldige harpiste.
Ik wens jou en de hele familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Clare Robinson
16 juni 2020
De heer Deen Harry
Wat een triest bericht en zo jong nog om heen te gaan, Marien veel sterkte gewenst in de aankomende tijd.
Groet
Harry Deen
16 juni 2020
De heer Boris Tsoukkerman
Ik ben diep geschokt door het nieuws van de dood van lieve Saskia. Ik zal haar de rest van mijn leven herinneren. Beste Marien, ik wens jou en het hele gezin de kracht om dit verdriet te dragen. Boris Tsoukkerman
16 juni 2020
- Mirjam Rietberg
Wat een gemis voor de harpwereld, maar bovenal voor haar naasten en dierbaren.
Veel sterkte gewenst met jullie zware verlies.
Met oprechte deelneming namens het bestuur van de Harp Vereniging Nederland,
M. Rietberg
16 juni 2020
De heer Willem Broekstra
Wat een vreselijk en triest bericht. Wij wensen jullie veel sterkte toe met dit verlies en bewaar de zoete herinnering.
16 juni 2020
De heer Léon
Gecondoleerd Marien,

Fijn dat ik Saskia een aantal jaren mocht meemaken, super harpiste en dijk van een vrouw !

Heel veel sterkte voor jullie allemaal,

Léon
16 juni 2020
De heer Frank van der Starre
Marien, wat een ongelooflijk triest bericht. Als er een situatie is waarin woorden tekort schieten dan is het die van jou wel.
Heel veel sterkte.
Met oprechte deelneming,
Frank van der Starre

16 juni 2020
- Joost Smeets
Van harte gecondoleerd met dit zware verlies.
Heel veel sterkte gewenst!

Joost Smeets,
Tubaïst Phion (OvhO)
16 juni 2020
De heer Roelf Schepel
Hallo Marien,
Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met het verlies van Saskia,
Met oprechte deelneming,
Roelf
16 juni 2020
- sim van leeuwen
Ik wens jullie heel veel sterkte met dit zware verlies.
Sim van Leeuwen
16 juni 2020
Mevrouw Manja Smits
Beste Marien, Gecondoleerd met het verlies van je vrouw. Ik wens je alle kracht toe om vrede te krijgen met haar liefdevolle herinnering te leven. Saskia was een gewaardeerde collega en werd al geruime tijd gemist in onze harpwereld.
Veel sterkte en met groet, Manja Smits
15 juni 2020
Mevrouw Hanna Kiewiet
Lieve Saskia, wat zal je gemist worden... zo'n stralende en gedreven powervrouw, grote liefde van Marien... Onwijs veel sterkte aan iedereen die haar dierbaar is.
Liefs van Jesse en Hanna
15 juni 2020