Goedkope uitvaart

Goedkope uitvaart in Flevoland

 

Uitvaartverzorging Ultimum Vale verzorgt een Goedkope uitvaart door heel Nederland.

Uitvaartverzorging ‘Ultimum Vale’ verzorgt in door heel Nederland een eerbiedwaardige Goedkope uitvaart. Wij bieden u 5 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

Uitvaartverzorging Ultimum Vale wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht waar hij of zij verzekerd is, wat hij/zij geloofd . Uitvaartverzorging Ultimum Vale is er voor de eenzame mens, maar ook voor verzekerde families. Of de overledene nu wel of niet verzekerd is: ook zonder verzekering kunnen wij de uitvaart verzorgen. Voor iedereen in Flevoland wil Ultimum Vale een eerbiedwaardige Goedkope pakket aanbieden.

Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Overweegt u een (Goedkope)uitvaart in Flevoland ? Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor Uitvaartverzorging Ultimum Vale. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect.

Uitvaartverzorging Ultimum Vale biedt u eerbiedwaardige uitvaartpakketten aan.

Omdat Uitvaartverzorging Ultimum Vale het belangrijk vindt dat mensen op een goede manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. Wij maken gebruik van verschillende locaties. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Bij de meeste pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken. Wij hebben een collectie kisten uitgezocht zodat u genoeg keuzevrijheid heeft.

Crematie of Begrafenis?

Veel mensen hebben al een keuze gemaakt. Maar vele weten het nog niet, wordt het een crematie of begrafenis?. Soms speelt geld een rol in deze moeilijke maar wel belangrijke beslissing. Wij nemen de tijd om alle beslissingen met u te bespreken.

Wilt u nu een uitvaart regelen of heeft u een vraag aan een van onze uitvaartverzorgers  ? dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoon: 06-55143381 of via E-mail: info@uitvaartverzorgingultimumvale.nl

Uitvaartpakketten

Uitvaartpakket

Basis

Crematie vanaf

€ 1495,-

Begrafenis vanaf

€ 1920,-

Uitvaartpakket

Basis Plus

Crematie vanaf

€ 2250,-

Begrafenis vanaf

€3250,-

Uitvaartpakket

Uniek

Crematie vanaf

€ 3250,-

Begrafenis vanaf

€ 4250,-

Uitvaartpakket

Excellent

Crematie vanaf

4750,-

Begrafenis vanaf

6750,-

Uitvaartpakket

Comfort

Crematie vanaf

€ 5950,-

Begrafenis vanaf

€ 7950,-

Wilt u een overlijden melden?