Crematie regelen

Voor een crematie regelen of andere vragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 06-55143381.

Bij crematie hoeven de nabestaanden geen graf te onderhouden of aan vernieuwing te denken. De kosten zijn vaak lager dan die voor begraven ! 1 op de 10 van de families kiest daarom vanuit financiële redenen voor cremeren.

Als je eenmaal een overlijden gemeld hebt, is de volgende stap het regelen van een crematie. Er zijn veel vragen die bij je opkomen en wij hebben antwoorden! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-55143381, zodat ons team van deskundigen al die vragen kan beantwoorden.

Op elk moment, dag of nacht, kun je ons bereiken. Je wordt tijdens dit proces bij elke stap geholpen en verzorgd, want wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind perfect verloopt!

Wanneer iemand sterft, zijn er veel dingen die in korte tijd gedaan moeten worden. Tussen het overlijden en de crematie zijn er meestal maar één of twee dagen beschikbaar voor de planning. Wij zorgen dat er op de dag zelf een georganiseerde afscheidsdienst plaatsvindt.  De overledene mag vanaf 36 uur na overlijden gecremeerd worden en uiterlijk binnen zes werkdagen.

Crematie tegen lage kosten

We zijn er om je te helpen je gerust te stellen over de kosten van een crematie. We bieden voordelige pakketten aan die in elk budget passen en zullen eerlijk zijn met wat er voor elk nodig is, zodat er geen verrassingen zijn. De kosten van een crematie worden gedekt door onze pakketten. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra uitgaven.

Wij regelen alles voor de perfecte dienst Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en meer te weten te komen over ons dienstenaanbod. We staan altijd klaar om de eerste stap naar het maken van een afspraak te zetten door contact op te nemen met dit telefoonnummer 06-55143381.

Wij regelen crematies door heel Nederland

Wij zorgen voor jou en je familie in deze moeilijke tijd. We helpen met alles, van de plaats van een crematorium opties of bloemen, en zorgen ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken!  We zorgen voor een waardige en stijlvolle crematie voor de overledene, waarbij we altijd aandacht hebben voor zowel jouw wensen als die van onze dierbare overledenen. Heb je speciale wensen of zou het leuk zijn als we iets extra’s konden toevoegen? We denken graag met je mee over hoe we al die laatste wensen het best kunnen vervullen!

We regelen alles voor je. De crematie wordt een stressvrije ervaring, zoals we beloofd hebben!

Na de crematie

Na de crematie, kunnen er na het proces nog resten overblijven. Deze onverbrande stukjes ervan, zoals chirurgisch metaal en zelfs wat stenen, worden verwijderd uit wat er overblijft, zodat het allemaal over kan gaan in een tijdelijke urn. Op de tijdelijke urn wordt een etiket geplaatst met de naam van het crematorium, naam van de overledene, crematiedatum en het crematienummer.

As ophalen na de crematie

De Nederlandse wet heeft bepaalde regels opgesteld voor wanneer en hoe de as van een persoon moet worden vrijgegeven. De as wordt na een maand vrijgegeven. De as wordt bewaard in een ruimte die niet toegankelijk is. Deze wettelijke bedenktijd bestaat zodat nabestaanden rustig kunnen nadenken over wat ze met de as willen doen.

Uitvaartpakketten

Uitvaartpakket

Basis

Crematie vanaf

€ 1495,-

Uitvaartpakket

Basis Plus

Crematie vanaf

€ 2250,-

Uitvaartpakket

Uniek

Crematie vanaf

€ 3250,-

Uitvaartpakket

Excellent

Crematie vanaf

4750,-

Uitvaartpakket

Comfort

Crematie vanaf

€ 5950,-

Overlijden melden uitvaartverzorging

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over een uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct