Begrafenis regelen

Voor een begrafenis regelen of andere vragen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 06-55143381.

Als je eenmaal een overlijden gemeld hebt, is de volgende stap het regelen van een begrafenis. Er zijn veel vragen die bij je opkomen en wij hebben antwoorden! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-55143381, zodat ons team van deskundigen al die vragen kan beantwoorden.

Op elk moment, dag of nacht, kun je ons bereiken. Je wordt tijdens dit proces bij elke stap geholpen en verzorgd, want wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind perfect verloopt!

Het regelen van een begrafenis is geen gemakkelijke taak om op je te nemen. Om alle rompslomp te vermijden en alles vlot te laten verlopen, bieden wij onze diensten aan als hulp in deze moeilijke periode en het bieden van steun in deze moeilijke tijden Het voelt voor u prettig aan om te weten dat er mensen zijn die doen wat gedaan moet worden.

De kosten van een begrafenis zijn heel persoonlijk en het is belangrijk dat je weet dat je een betaalbare dienst krijgt van ons die het beste met je voor heeft. We bieden 5 voordelige uitvaartpakketten aan met transparante prijzen zodat er achteraf geen onaangename verrassingen zijn.

Kosten van een verzorgde begrafenis

Begrafenissen zijn een moeilijk iets om te plannen. Je wilt dat het laatste afscheid van je dierbare iets speciaals wordt, maar je weet niet hoeveel het zal kosten of welke diensten er bij het pakket moeten zitten om geen familieleden af te schrikken deze belangrijke ceremonie bij te wonen! Met onze betaalbare prijzen in onze uitvaartpakketten is alles inbegrepen – geen zorgen meer over het uitprijzen van degenen die het meest van hen houden.

Neem contact met ons op voor een zorgeloze uitvaartdienst. Wij bieden 24/7 telefonische ondersteuning, dus je kunt er zeker van zijn dat elke vraag of bezorgdheid onmiddellijk een antwoord krijgt van een van onze deskundige medewerkers!

Algemeen of familiegraf
Vaak kiezen mensen voor een (eigen) familiegraf. Twee tot vier familieleden worden dan begraven in het graf. Een algemeen graf is vaak goedkoper. Een overledene ligt dan in de meeste gevallen met twee onbekende personen in het graf.

Huurtermijnen
Het is verstandig na te gaan welke huurtermijnen er gelden. Neem hiervoor contact op met de begraafplaats die je wenst.

We besteden veel zorg aan het begrijpen van je behoeften en budget om er zeker van te zijn dat het Begrafenispakket zo betaalbaar mogelijk voor je is, of als er al een familiegraf is dan kunnen we helpen met de planning daarvan. We zullen nooit vragen onbeantwoord laten, dus neem gerust contact met ons op wanneer je maar wilt!

Uitvaartpakketten

Uitvaartpakket

Basis

Begrafenis vanaf

€ 1920,-

Uitvaartpakket

Basis Plus

Begrafenis vanaf

€3250,-

Uitvaartpakket

Uniek

Begrafenis vanaf

€ 4250,-

Uitvaartpakket

Excellent

Begrafenis vanaf

6750,-

Uitvaartpakket

Comfort

Begrafenis vanaf

€ 7950,-

Overlijden melden uitvaartverzorging

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over een uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

Wilt u meer informatie?

Heeft u een uitvaartpakket gevonden die bij uw wensen past, of zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct